Dissabte 22 de febrer del 2014
Un cop decidides les ratafies, el jurat ha passat a valorar les propostes del 14è concurs de coques i postres amb botifarra dolça. El premi a la coca més bona ha estat per la Isolina Torrent, mentre que el de millor presentació s’ha decantat per la Martina Bagué i el premi a la originalitat ha anat a parar a mans de la Mari Pau Teixidor.
Com a novetat d'aquesta edició, el concurs es farà el dissabte a la tarda en comptes del diumenge com havia esdevingut en les úlitmes edicions. Coïncidirà amb el Concurs de Ratafia, i gràcies a la cessió que els concursants fan de les seves coques als assistents, els permetrà combinar la degustació d'ambós productes, la coca amb la ratafia.
PREMIS
- Coca més bona
- Millor presentació
- Postres més originals
- Millors pomes capsades
Tots els concursants rebran un detall per la seva col·laboració i participaran al sorteig d'un àpat per a 2 persones gentilesa del restaurant EL MIRADOR DE L'AEROPORT
Amb el suport de:
LLET ATO
CIGALETA ENERGÈTICA
BASES DEL 14è CONCURS DE COQUES I POSTRES AMB BOTIFARRA DOLÇA
Ingredient indispensable
L’únic ingredient indispensable és la BOTIFARRA
DOLÇA per a l’elaboració de les
coques i la poma per a les pomes capsades.
Ambdós es poden adquirir als establiments
col•laboradors.
Presentació
Tant la coca com les postres s’han d’entregar
el dissabte dia 22 de febrer a 2/4 de 5 de la
tarda a l’Espai Botifarra Dolça, ubicat a la Plaça
Major de Salitja. Es prega puntualitat.
PREMIS
Tots els participants seran obsequiats amb un
detall i un lot de llet ATO Natura. També entraran
en el sorteig d’una invitació, gentilesa
del restaurant EL MIRADOR DE L’AEROPORT,
per fer un àpat de dilluns a divendres per a
dues persones. Les categories premiades són
les següents:
Premi a la Coca Més Bona
Premi a la Millor Presentació
Premi a les Postres Més Originals
Premi a les Millors Pomes
Capsades
Lliurament de premis
El lliurament de premis es farà a l’Espai Botifarra
Dolça, ubicat a la Plaça Major de Salitja,
després de la deliberació del jurat.
Gràcies a la cessió que els concursants fan de
les seves coques i postres, un cop feta la deliberació,
les coques seran tallades en porcions
que els visitants poden degustar.
També es pot col•laborar amb la Fira adquirint
els productes característics; a part de
les típiques samarretes, hi haurà paravents,
davantals, pitets, bosses per a la compra ecològica
i ratafia de la Botifarra Dolça.
CONTACTE
Tel 972473026
c/e: cultura@vilobidonyar.cat
dissabte, 11 de gener del 2014
14è CONCURS DE COQUES I POSTRES AMB BOTIFARRA DOLÇA Dissabte 22 de febrer del 2014
Etiquetes de comentaris:
CONCURS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada