Aquest sabor és també el gust del segle XXI, tal com ho ha dit Ferran Adrià

JAUME FÀBREGA Premi Botifarra Dolça 2012



diumenge, 8 de febrer del 2015

GUANYADORES DEL 15è CONCURS DE COQUES, POSTRES I POMES CAPSADES DE BOTIFARRA DOLÇA


Martina Bagué, premi a la més bona

Ma Pau Teixidor i Dolors Xargai, premi a la millor presentació

Maria Vinyolas, premi a la més original

Miquel Àngel Bagué, premi a les millors pomes capsades

JURAT
Josep Sucarrats
director de la revista Cuina
Anna Selga autora del llibre Els colors de la Ratafia i membre de la Confraria de la Ratafia
Roger Llopart representant del rebost del Montserratí, comarca convidada
Eva Miquel veïna del poble
Secretària Esther Busquests membre dels INDEPS

Piruletes de botifarra dolça Martina Bagué (Sant Dalmai)

Pomes capsades M Pau Teixidor i Dolors Xargai (Sant Dalmai)

Petita rebosteria Maria Vinyolas (Salitja)

Pomes capsades Miquel Àngel Bagué (Sant Dalmai)

Patates de Salitja Margarita Ball-llosera (Sant Dalmai)

Tartaletes de botifarra dolça i xocolata Rosa Albertí (Salitja)

Iogurt de llimona amb ratafia i botifarra dolça Irene Vives (Cassà de la Selva)

Bombons de botifarra dolça i poma Dolors Xargai (Sant Dalmai)

Hamburgesa de botifarra dolça, formatge de cabra i poma M Pau Teixidor (Sant Dalmai)

Volcà de la Crosa dolça Isolina Torrent (Salitja)

Fotos Pau Rich

Guanyadora del premi a la participació
ROSER VIVES (Cassà de la Selva)
Àpat per a dues persones al restaurant EL MIRADOR DE L'AEROPORT

Un any més l'organització vol agrair a tothom que hi ha participat la seva col·laboració per fer possible aquesta vetllada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada