Per la botifarra:
Punxeu les botifarres dolces, poseu-les en una cassola coberta d'aigua, amb una pell de llimona i una branca de canyella. Deixeu coure lentament, procurant que no es trenquin, gireu-les, espereu que s'evapori l'aigua i deixeu-les refredar. Talleu-les a rodelles de 2cm.
Per la poma :
Partiu les pomes, peleu-les i traieu-ne el cor, tireu-hi per sobre un fil de caramel i coeu-les a forn però vigilant que no es desfacin. Refredeu-les i talleu-les a daus de 2 cm. Demaneu al vostre carnisser que us talli a la màquina de tallar embotits unes llesques de cansalada (millor ibèrica). Emboliqueu el dau de poma amb la cansalada i amb una broqueta punxeu-la i tot segui poseu-hi una rodella de botifarra. Al moment de servir, passeu els enfilats per una planxa o paella ben roent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada