Ingredients per 4 a persones:
1 got d’aigua
4 botifarres dolces de Salitja
Pa torrat
3 cebes
Farina
2 pomes
Mantega
Elaboració:
Tallar la ceba fina i laminada, coure-la a foc molt lent a la paella amb mantega i sucre. Quadrejar les pomes, tallar-les a daus i enfarinar. Coure en un altre recipient amb mantega. Esparrecar les botifarres i fer-ne pilotes petites. Arrebossar amb pa torrat. En un recipient gran, rosseja les mandonguilles amb mantega. Tot seguit afegir-hi la ceba confitada, els daus de poma i un got d’aigua perquè el sucre no s’enganxi. Quedarà un caramel que s’aprofitarà per untar les torrades. Fer un xup xup tot plegat i a taula.
diumenge, 19 de setembre de 2010
Mandonguilles de Botifarra Dolça a la Ceba Confitada i Daus de Poma
Etiquetes de comentaris:
ceba,
mandonguilles,
poma
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada