Ingredients:
1 kg de rap de la part del llom de peces petites, no gaire gruixut
2 botifarres dolces
20 cl d'oli d'oliva verge
Farina per enfarinar i fregir
Enfarineu i fregiu el bacallà i disposeu-ne els trossos a la llauna com és habitual. Esbudelleu botifarres dolces i fregiu-les sense parar de remenar. Han de quedar uns grumolls de carn de la mida i color d’una pansa, una mica caramel·litzats però no del tot, ja que amargarien i serien massa durs: vigileu, que quan comencen a canviar de color en fan molta via. Amaniu els trossos de bacallà amb les falses “panses” i cap al forn. Si us sobra botifarra dolça, un cop freda es pot menjar com qui menja caramels. Perquè aquesta recepta agradi només cal que agradi el bacallà. Un consell: vigileu de no dessalar-lo massa, que perd la gràcia de la combinació.
diumenge, 13 de novembre del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada