Ingredients:
5 botifarres dolces
10 cebes grosses
3 cerveses Moritz Epidor
20 cl d'oli d'oliva verge
L’ingredient principal d’aquesta recepta és el temps. Talleu sis cebes grans a trossos i fregiu-les amb l’oli i la sal habituals fins que transparentin. Llavors afegiu-hi dues cerveses artesanes (si no en teniu, la Moritz Epidor dóna molt bon resultat i és la que vàrem fer servir a la nit gastronòmica per gentilesa de la casa Moritz) i deixeu-ho fent xup-xup a foc lent. Quan s’hagi reduït fins a la meitat, afegiu-hi tres botifarres dolces senceres punxades. Quan conegueu que són cuites les botifarres, feu cinc o sis trossos de cada una. Continueu-ho coent tot junt a foc lent fins que s’hagi reduït tot el líquid. En aquesta recepta la botifarra dolça pren tot el seu protagonisme. La combinació és bàsicament dolça. El punt d’amargant és un regust que puja just després de menjar-ho. Acompanyeu-ho amb força pa.
dissabte, 22 d’octubre de 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada