Aquest sabor és també el gust del segle XXI, tal com ho ha dit Ferran Adrià

JAUME FÀBREGA Premi Botifarra Dolça 2012



dijous, 1 de gener de 2015

15è CONCURS DE COQUES, POSTRES I POMES CAPSADES DE BOTIFARRA DOLÇA Dissabte 7 de febrer del 2015

L'edició d'enguany comptarà amb la presència de Josep Sucarrats, director de la revista "Cuina", que presidirà el concurs de coques, pomes capsades i postres de botifarra dolça durant la tarda del dissabte
15è Concurs de Coques i Postres de Botifarra Dolça

INGREDIENT INDISPENSABLE
L’únic ingredient indispensable és la BO¬TIFARRA DOLÇA per a l’elaboració de les coques i la poma per a les pomes capsades. Ambdós es poden adquirir als establiments col•laboradors.
PRESENTACIÓ
Tant la coca com les postres s’han d’entregar el dissabte dia 7 de febrer ales 6 de la tarda a l’Espai Botifarra Dolça, ubicat a la Plaça Major de Salitja. Es prega puntualitat.
PREMIS
Tots els participants seran obsequiats amb un detall i un lot de llet ATO Natura. També en¬traran en el sorteig d’una invitació, gentilesa del restaurant EL MIRADOR DE L’AEROPORT, per fer un àpat de dilluns a divendres per a dues persones. Les categories premiades són les següents:
Premi a la Coca Més Bona
Premi a la Millor Presentació
Premi a les Postres Més Originals
Premi a les Millors Pomes Capsades
LLIURAMENT DE PREMIS
El lliurament de premis es farà a l’Espai Botifarra Dolça, ubicat a la Plaça Major de Salitja, després de la deliberació del jurat i al finalitzar el sopar.
Gràcies a la cessió que els concursants fan de les seves coques i postres, un cop feta la deli¬beració, les coques seran tallades en porcions que els visitants poden degustar en acabar el sopar.
També es pot col•laborar amb la Fira ad¬quirint els productes característics; a part de les típiques samarretes, hi haurà paravents, davantals, pitets, bosses per a la compra eco¬lògica i ratafia de la Botifarra Dolça.
CONTACTE
Tel 972473026
c/e: cultura@vilobidonyar.cat
Més informació: www.cuinabotifarra.blogspot.com
COL•LABOREN
Pastisseria Noguera - Vilobí d’Onyar
Selecció Regisa – Riudellots de la Selva
Carnisseria Marcel - Sant Dalmai
Súper Salitja - Salitja
Boada Porcel Embotits - Vilobí D’onyar
Can Liri Tel - Vilobí D’onyar
Fornells Olivets - Aiguaviva
Carnisseria Consol - Mercat De Salt
Can Valls Tel - Sant Martí Sapresa
Agrobotiga El Forn - Vilobí D’onyar

Per segon any consecutiu, la primera jornada de la fira (dissabte 7) estarà dedicada al món de la ratafia i la nit gastronòmica es substituirà per un sopar popular a la carpa climatitzada de la Plaça Major de Salitja amb un menú de botifarres dolces i picants, pomes capçades de botifarra dolça amb ratafia, gintònics i ratafia.


Cap comentari:

Publica un comentari