Video Cuina de la Botifarra Dolça: http://farcintfaixa.blogspot.com/2008/02/fotos-i-vdeo-de-la-fira-de-la-botifarra.html
Ingredients per 4 persones
4 galtes de vedilla
1 botifarra dolça
2 cebes de Figueres
2 pastanagues
1 porro petit
50gr d’ametlles
50gr d’avellanes
25gr de pinyons
½ copa de moscatell
Brou de carn per mullar
Sal i pebre blanc
En una cassola de ferro, daurarem una miqueta les galtes salpebrades, afegirem la ceba, la pastanaga i el porro tot tallat ben petitet. Ho deixarem sofregir fins que comenci a agafar color.
Un cop sofregit hi afegirem els vins, deixarem que s’evapori l’alcohol. Seguidament ficarem el brou de carn fins a cobrir la meitat de les galtes.
Taparem per deixar coure 2 hores a foc lent, vigilant que no quedi sense suc. Passades dues hores treurem les galtes, triturem la salsa i ho tornem a ajuntar tot. Tallarem la botifarra i la posarem a la cassola juntament amb els fruits secs i deixarem que faci el xup-xup uns 20 minuts, ho rectificarem de sal si s’escau i ja ho tindrem. Bon Profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada