diumenge, 13 de maig del 2012
Calçot escabetxat amb Botifarra Dolça
Ingredients:
6 botifarres dolces
1 cabeça d'alls
1 branca de farigola seca
2 fulles de llorer
30 calçots
30 cl d'oli d'oliva verge
30 cl de vi blanc bo i sec
30 cl de vinagre blanc
Claus d'espècia
Pebre negre sencer, en gra
Sal
És un escabetx tradicional i molt senzill que podeu preparar posant-ho tot sencer junt i en cru: quatre botifarres dolces punxades, una cabeça d’alls, vint-i-cinc calçots (la part blanca neta però sencera), una branca de farigola, una fulla de llorer, tres claus d’espècia, uns grans sencers de pebre negre, mig got d’oli, mig de vi blanc i mig de vinagre blanc. Tres quartets a foc lent amb la cassola tapada i ja està llest. Aquí el principal són els calçots i l’escabetx: aquesta recepta agrada també als poc entusiastes de la botifarra dolça.
Etiquetes de comentaris:
calçots,
escabetxat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada